QUI SOM?

La Respectable Lògia  “Llum i Verdad” aixecà columnes a la ciutat de Barcelona el dia 14 d’abril de 2018 gràcies a la participació de membres de tres Federacions Internacionals diferents: França, Bèlgica i Brasil. Des d’un primer moment   l’Internacionalisme  ha sigut el motor de la nostra existència i de la nostra reflexió. Aquesta voluntat ens ha permès  posar a l’abast de la societat catalana una maçoneria liberal,  no dogmàtica, mixta i internacionalista.

Els debats en el sí de la nostra Lògia sempre es plantegen des del respecte més absolut a la diversitat i tenen com a única finalitat  el creixement personal de cadascú de nosaltres. A diferència d’altres Obediències o Grans Lògies, els debats sobre religió o  política no estan vetats, respectant les opcions i visions diferents que coexisteixen dins la  Lògia. Malgrat tot, és important remarcar el caràcter laic de la Lògia.
 
La Lògia manté estretes, sòlides i constants relacions i intercanvis amb diferents lògies la Federació Francesa, de la Federació Belga i de la Federació Brasilera, una vivència maçònica que es tradueix  rebent i efectuant  constants visites als diferents Orients d’aquestes Federacions.